sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Vasara ja naulojaHuh. Kyllähän sitä yhteen viikonloppuun mahtuu kaikenlaista, kun oikein änkee. Eilen oli iloisia jälleennäkemisiä, remppailua ja pihanlaittoa Kotkassa. Lauantai-illan hiljentämän Helsingin fiilistelyä kotona ja tänään vielä rippijuhlia Lempäälässä. Ja huomenna herätään Tukholmasta. Tiistaina taas töihin. Melkosta! 

J:n siskolla on perheineen Kotkassa sellainen melko kunnianhimoinen omakotitalon kunnostusprojekti. Mallia kaikki paitsi hirret uusiksi. Hommaa riittää siis ehkä vielä pariinkymmeniin talkoisiin, mutta siitä tulee niin superhieno! Ja koska ei ole mitään omaakaan pihaa laitettavana niin siellä kyykkiminen on oikeastaan aika kivaa. Kun päivätyö on sellaista pientä pipertämistä, niin onhan se nyt parasta päästä edes vapaa-ajalla vetelemään viikatteella pusikkoa matalaksi ja seinää nurin. 

Nyt on selät punasina ja tietokoneen naputteluun tottuneet kädet oikeasta työstä rakoilla. Mutta ei se mitään, koska kiva nähdä kun hommat etenee. Ei ihan vielä valmistu, mutta etenee varmaa tahtia. Ehkä syksyllä aletaan jo odottelemaan tuparikutsua. Vink vink :)

Ja nyt sinne rippijuhliin! Pienen pieni siskoni onkin viimeinen tätä laatua vähään aikaan. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti