sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Enää yksi viikko

Joululomaan on enää yksi kokonainen työviikko ja pari hassua irtopäivää. Maailman parasta.

Taidetaan joutua vähän karsimaan perinteistä joulukierrosta kaikkien kotien välillä joulun alla jos olot on tällaiset, mutta uskoisin että joulu tulee meillekin silti. Ainakin lahjat on yhtä vaille ostettu ja joulukasvi koristeltu.

Kuva: Johanna Hietanen Photography


Tällä viikolla oli neuvolaa, kätilön ultraa, hammaslääkäriä ja yhtenä parhaista ihanien valokuvaajien tapaaminen. Häät alkaa olla jo aika nurkan takana ja varmaankin ihan ensimmäinen juttu, jonka varasin oli valokuvaaja. Tykästyin Johanna Hietasen kuviin jo joskus aikoja aikoja sitten, ja lauantaina treffattiin Johanna puolisoineen juttutuokion ja lämmittely-, eli kihlakuvien merkeissä. Ja oli ihan hitsin kivaa. Ollaan molemmat J:n kanssa ehkä maailman jäyheimpiä kameran edessä olijoita, mutta silti näiden tyyppien kanssa homman inhottavuuden unohti heti. Kelit ei lauantainakaan olleet maailman kauneimmat, mutta ei se mitään. Uskon että kuvista tuli sellaisia silti.

Vauva näyttää toistaiseksi kasvavan mahassa hyvin ja terveesti, eli iso HUH. Vaikka peruspelkurina alan nyt sitten varmaan pelkäämään ihan sitä kaikkea muuta mitä voi vielä sattua. Voi voi, kun edes ihan pikkusen osaisi iloita ja nauttia jo etukäteen tästä uudesta tyypistä. Mutta on se vaan vaikeeta, kun jännittää niin hitsisti ja matkaa on vielä taitettavana niin kovin paljon. Vaan siellä se silti oli, terve tyyppi, jolla oli ihan kokonaiset kaksi kättä ja todistettavasti ainakin viisi sormea. En voi käsittää.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti