tiistai 14. lokakuuta 2014

Take me some place where there's music and there's laughter

Taidettiin kesällä käydä vaan yhden ainokaisen kerran Turussa. Mutta se olikin varmaan kesän isoimpia juttuja, koska siellä yhdessä mun maailman lempipaikoista kaksi sormusta vaihtoi omistajaa ja kaksi isoa hymyä seisoi Tuomiokirkon edessä sadetta pidätellen.

En oikeastaan muista olisiko se ollut jo tuota reissua ennen vai perinteisesti vasta sen jälkeen, kun päätettiin milloin minusta tulee J:n vaimo ja siitä minun mies. Nyt siihen on vielä melko tasan 11 kuukautta aikaa.

Sen kunniaksi pistin tuonne sivuun "häät" -kategorian ja alan säästää läheisiäni häähömpötyksiltä siirtämällä ne tänne. Eli te rakkaat lukijat, ketä ei kiinnosta tyttöjen häähepenet, pahoittelut. Niitä taitaa olla luvassa aina silloin tällöin.

Syyshäät oli meille molemmille alusta asti aika helppo valinta. Ihan vaan siitä syystä, että syksyllä on kivaa ja nättiä. Kun taas kesällä on kuuma ja talvella kylmä.Olen lueskellut jo vähän nolon kauan kaikenlaisia hääblogeja. Alunperin taisin löytää ne joskus nelisen vuotta sitten, kun oli serkun häät ja etsin jotain häälahja- tai pukeutumisvinkkejä. Sieltä niitä blogeja siis löytyi, ensin suomalaiset ja sitten ulkomaalaiset sisarensa. Ja Pinterest. Ja instagram. Voi pojat, koitan kuitenkin pysyä jotenkin järjissäni.

Hääblogeista olen lueskellut jo vuosien varrella kaikenlaista, pääosin kaikenlaista hömppää glitterkoristelluista teepusseista ja kustomoiduista serveteistä, mutta myös ihan fiksuja hommia. Kuten sen, että häitä järkkäillessä kannattaa miettiä muutama iso juttu, mihin haluaa panostaa ja mikä on itselle tärkeä. Meille panostuspuolelle menee varmaankin rahan puolesta valokuvaaja, ruuat ja juomat, ja vaivan puolesta ehkäpä hääpaikka. Ei niin tärkeitä juttuja on askartelu- ja piperryshommat, muut koristeet ja pikku pikku yksityiskohdat.

Mutta näistä sitten myöhemmin. Kiva jos uusiakin tyyppejä tarttuu matkaan mukaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti