sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kesäkivaa

Jopas oli hurlumhei-viikonloppu. Oli remppatalkoita Kotkassa, kavereita ja kolmekymppisiä Lappeenrannassa ja kotona vielä perus-sunnuntaiblöijäiluja, eli jalkapalloa ja juustonaksuja. Taas kerran, kiva viikonloppu.

Kerroinkin jo joskus ihanasta serkustani, Saarasta. Nyt tyttönen on päässyt jo aikuisen naisen ikään ja sitä sitten humpattiin melkoisen tyylikkäästi lauantaina Lappeenrannassa. Ihana tyttö, ihanat juhlat.

Kemujen teemana oli sankarin toiveesta kaikki Anitahirvos-tyylinen ja erityisesti leopardikuosit. Omasta kaapista ei löytynyt yhden yhtä eläin- saatika leopardikuosista vaatetta, joten sattuipas sopivasti että saatiin yöpyä Lappeenrannassa sellaisten kavereiden nurkissa, mistä löytyi jos jonkinmoista eläinaiheista vermettä. Ja kreppirauta! Se olikin täysin muistikuvieni vastaisesti ihan loistava kapistus, pitää ehkä ruveta kirppareilta sellaista metsästämään…

Saaran kotona on vuosien saatossa vietetty jos jonkinmoisia kekkereitä häistä mummon kuusikymppisiin. Muistan ihan pienestä asti, että aina siellä on ollut tarjoilut ja koristelut ihan viimosen päälle. Ja niin oli taas, vaikka järkkäilyistä oli vastanneet jokapaikanhöylä-Saaran sijasta sen ihanat kaverit. Ja olipa meinaan melkosen hienot kekkerit!


Silti yksi viikonlopun parhaita hetkiä oli jäädä yksin nukkumaan, kun pojat lähti vielä kattelemaan illan peliä kylille. Selailin peiton alla päivän Intsagramit ja simahdin tyytyväisenä puhtaisiin valmiiksi pedattuihin lakanoihin. Omiin kolmekymppisiin on vielä monta vuotta ja kuulostan jo näin vanhalta. Mutta ei se mitään, koska uni on parasta.

4 kommenttia :

 1. Kyllä on vaan kerrassaan hienon näköistä! Jospa niille nelikymppisille sitte itekkin...
  -M

  VastaaPoista
 2. Vitsi kun näyttää taas kivalta! Oispa ollu kiva olla mukana :) Muuten ihan huikee toi siun hiustyyli, voisit pitää tollasta ihan arkenakin! :D

  VastaaPoista
 3. No näin on. Kreppirauta on ehottomasti taas in :D Seuraaviin juhliin sitte taas, onhan noita jos jonkinmoisia varmasti vielä!

  VastaaPoista