keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Puolimatkan krouvi

Ja hups vaan se on taas keskiviikko.

Olen aina vierastanut sellaista elämää, jossa viikot ovat yhtä perjantain odotusta. Koska silloinhan sitä odottaa vaan, että elämä rullaa ohitse. Ja se on vähän hupsu ajatus.

Mutta no, olen silti joka päivä erittäinkin tietoinen siitä miten monta yötä viikonloppuun on. Ja joka viikko päivät hulahtaa ohi ihan yhtä nopeasti. Eihän sitä kerkeä kun käydä istahtamassa töissä ja pyörän selässä ja kohta kymppiuutiset onkin jo ohi. Mutta kyllähän sitä tänäänkin on tehnyt jo kaikenlaista.


Siinä se on. Eka selfie, kyllä on komia. J:n roimasti liian iso kypärä (oma hukassa, taas) oli ehkä päivän asun tyylikkäin osuus. Harmi kun kuvaan ei mahtunut ylisuuri mikki-college tai mutaiset tuulihousut. Kevät-kesä 2014 parhaimmillaan. Mutta älä äiti huolestu, vaihdoin minä töissä melko säädyllisiin työvaatteisiin.

Saattaapi olla, että omaan Etelä-Helsingin komeimman työmatkan. Nättejä maisemia ja olen havainnut, että sitä pitkin kulkee vain onnellisia ihmisiä. Ihan totta. Minulla on jo työmatkatuttujakin. Hei vaan, sinä Olympiastadionin ohi pyöräilevä poika ja baanaa säällä kuin säällä suhiva neon-värinen nainen. Olette reippaita. 


Töiden jälkeen autoiltiin Espooseen katsomaan serkkutyttösen uutta ihanaa kotia ja pientä poikaa. Toinen melkein samanmoinen odotteli vielä masussa. Naureskeltiin espoolaistumiselle, crocseille ja puutarhaletkulla linnuilta suojautuville sankareille. Pieni poika hurjasteli autoilla ja tykkäsi hämmästyttävän paljon hetelmistä, jätskistä ei niinkään.

Hitsi kun oli kivaa. Voitti töidenjälkeisen Facebook-koomailun melko kirkkaasti.


Hauskoja tyyppejä ja ok hommia. Ei pöllömpi puolimatkan krouvi. 

3 kommenttia :

  1. Oli kyllä oikein illan piristys kun kävitte, tulkaa useemmin hei! Vitsi tää on kiva pikkublogi ja ihan kateeks käy kun on niin ihanan reipas päivitystahti! Nyt voinkin uppoutua uusien postausten pariin <3

    VastaaPoista
  2. Ps. toi robottikommenttikarkotin on ärsyttävä. voisitko harkita sen poistamista? :)

    VastaaPoista
  3. Voisin harkita! :D Ja voisin myös harkita että käydään useemmin, ehdottomasti! Oli kivaa :)

    VastaaPoista